Heren kniekousen: is dat wat?

Review: heren kniekousen bij Hemdvoorhem

Ik dacht laten we het eens anders doen. Ik draag al jaren ‘normale’ sokken. Zeg maar sokken die boven je enkels komen maar ook niet veel hoger dan dat. Sneakersokken ook, die draag ik graag wanneer het lekker warm weer buiten is, en ik op de boot ben. Maar wat de nieuwste rage lijkt te zijn in herenmode land dat zijn heren kniekousen. Dat zijn kousen die reiken tot aan de knie zoals de naam van het beestje al aangeeft. Ik heb beroemdheden zoals Brad Pitt hier al mee zien lopen op de TV. Het lijkt me wel wat eigenlijk vooral voor in de herfst en de winter.

Ik ging een beetje googelen op zoek naar goede kwaliteit kniekousen. Ik zag dat ze ook wel verkocht worden bij de lokale Action, maar dat is laagwaardige kwaliteit, daar doe je nog geen jaar mee. Op het internet zag ik al snel de naam Hemdvoorhem.

Heren kniekousen collectie bij hemdvoorhem.nl

Ik bekijk dus het algehele aanbod aan heren kniekousen bij Hemdvoorhem. Er is niet bizar veel keuze, maar wel genoeg. Ik twijfelde persoonlijk tussen model Tiago en dan is er ook nog Falke Family. Beide zijn zeer solide.

Ik koos uiteindelijk voor:

Falke Family kniekousen bij hemdvoorhem gekocht

Ik had ze binnen een dag al in huis deze prachtige sokken van Falke. Ik voel me koning te rijk wanneer ik deze kniekousen draag. Heerlijk comfortabel. Ze zitten lekker. En ze zakken niet af, dat is het beste van alles, want die kniekousen zakken doorgaans heel snel af als je minder kwaliteit merk heren kniekousen koopt ik garandeer je leidt tot problemen. Niets van dat alles bij Falke. Ik kan dit dus van harte aanbevelen. Ik heb direct maar nog een paar besteld, want er was een sale aan de gang. De prijzen van hemdvoorhem.nl zijn erg sociaal moet ik zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *