Sieraden kopen bij een atelier

Steeds meer mensen kiezen ervoor om unieke accessoires te dragen. Dat betekent dat deze accessoires niet in grote winkels te koop zijn. Wat zijn de voordelen van sieraden kopen bij een atelier? En waarom is het slim om niet te kiezen voor grote juwelierszaken? In dit artikel ga je er achter komen wat de redenen zijn waarom je voor een klein atelier moet kiezen. En we geven een voorbeeld van een onafhankelijke kunstenares die haar eigen atelier heeft waar je prachtige sieraden kunt kopen.

Waarom zou je sieraden kopen bij een atelier en niet bij een juwelier?

De meest voorkomende reden waarom mensen tegenwoordig steeds minder sieraden kopen bij standaard juwelierszaken, is dat deze sieraden vaak niet uniek zijn. Ze zijn massaal geproduceerd, en daarom is de kans groter dat bijvoorbeeld vriendinnen van je ook deze sieraden dragen. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt, want je wilt dat jouw sieraden en outfit uniek zijn. En dat niemand anders bijvoorbeeld dezelfde ring of ketting draagt op een feestje. Om die reden is het een goed idee om sieraden te kopen bij een atelier. Dan wordt de kans vele malen kleiner dat iemand anders dezelfde ring of armband draagt. Daarnaast zijn de ontwerpen ook een stuk mooier en spannender. Ze zijn namelijk met de hand gemaakt, en er hangt een bepaalde atmosfeer omheen.

Corina Rietveld is een professionele kunstenares in Rosmalen

Als je interesse hebt om sieraden te kopen bij een atelier, dan raden wij je aan om een keertje te kijken op de website van Corina Rietveld. Ze is een professionele kunstenares die in Rosmalen haar prachtige sieraden maakt.  Je hoeft gelukkig niet naar Zeeland af te reizen als je bijvoorbeeld een ring bij haar wilt kopen, want je kunt het ook gewoon bestellen op de webshop. Zo kun je ook direct haar hele aanbod door kijken, en hoef je niet de winkel door te zoeken. Je kunt dit gemakkelijk vanaf de bank thuis doen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *