Verschillende soorten Magnanni schoenen

Magnanni schoenen zijn hoogwaardige en elegante schoenen voor mannen. Het merk is opgericht in Spanje, maar is tegenwoordig bekend over de gehele wereld. Maar welke soort Magnanni schoen is geschikt voor jou? In dit artikel bespreken we verschillende soorten Magnanni schoenen, zodat het gemakkelijker wordt om te kiezen. 

De oxford schoenen

Deze schoenen zijn klassieke herenschoenen. De oxford schoenen zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid, waardoor je ze regelmatig zult dragen. Doordat de schoen is gemaakt van hoogwaardig leer, zal hij lang meegaan. De oxford schoenen zijn verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en stijlen, zo zit er dus altijd wel wat voor je tussen. De populairste oxford schoenen zijn onder andere de cap-toe oxford, wingtip oxford en de plain-toe oxford. 

Loafers

Deze schoenen zijn gemaakt op comfortabelheid en zijn daarom vooral geschikt voor informele gelegenheden en dagelijks gebruik. Doordat de schoenen niet over veters of gespen beschikken, kun je hem heel gemakkelijk aantrekken. Net als de oxford schoenen zijn ook van de loafers veel verschillende versies beschikbaar. Je kunt ook kiezen uit allerlei kleuren. De schoenen zijn zelfs beschikbaar in materialen als krokodillenleer. 

De monk strap schoenen

Zoek je juist naar de goede schoenen voor een formele gelegenheid? Dan is het verstandig om de monk strap schoenen aan te schaffen. Deze schoenen worden regelmatig gemaakt van leer, waardoor het een dure uitstraling krijgt. De monk strap schoenen beschikken over gespen in plaats van veters. Je kunt kiezen uit meerdere gespen. Zo krijg je altijd een schoen die perfect bij je past. 

Sneakers

Wil je graag schoenen voor alledaags gebruik? Dan kun je bij Magnanni ook terecht voor enkele sneakers. Deze sneakers worden gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze voor een langere tijd meegaan. Ook zijn ze hierdoor vaak bestendig tegen water, dit is ideaal voor als je naar buiten wilt met regenachtig weer. 

Derby schoenen

Deze schoenen zijn geschikt voor zowel informele als formele gelegenheden. Dit komt doordat de veterschoenen erg chique lijken, maar toch ook comfortabel om de voet zitten. Derby schoenen zijn beschikbaar in allerlei stijlen en kleuren.  Wil je dus nieuwe herenschoenen kopen? Dan is het verstandig om bij Magnanni te kijken. Dit bedrijf verkoopt namelijk allemaal verschillende soorten schoenen. Koop je schoen bij een betrouwbare winkel. Ook is het verstandig om de schoen eerst te passen voordat je hem koopt. Zo weet je zeker dat hij comfortabel zit. Veel succes met shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *