4x kinderkleding trends voor deze lente

Het zonnetje begint steeds meer te schijnen. De bloemetjes komen weer tevoorschijn en het blijft steeds langer licht. Dit kan maar één ding betekenen; de lente komt! Een nieuw seizoen betekent ook weer nieuwe kinderkleding trends! Afgelopen winter zagen we veel neutrale kleuren en aardetinten. Deze lente en zomer komt hier verandering in. Uitbundigheid en vrolijke kleuren zijn helemaal in dit voorjaar. Ben jij benieuwd naar de komende trends voor dit voorjaar? Wij hebben een lijstje van 4 kinderkleding trends voor jou op een rijtje gezet. Zo kan jij alles uit de kast halen met de nieuwste en trendy outfits.

Lichte denim

Vorig jaar ben je deze trend waarschijnlijk al tegengekomen, namelijk denim. We kunnen geen genoeg van de spijkerstof krijgen en daarom kom je dit jaar weer denim tegen. Dan voornamelijk in de lichte versie. Dit jaar ga je weer denim op denim tegenkomen, want meerdere kleuren denim combineren is weer helemaal hip. Je kan denim op oneindig veel manieren combineren. Je kan bijvoorbeeld een denim jasje combineren met een lichte spijkerbroek. Ook kan je een spijkerjurkje combineren met een denim jasje en om het af te maken met grove sneakers. 

Sport style

Ook deze trend kwam je vorig jaar tegen, namelijk de street en/of sport style. Dit wordt ook wel athleisure chic genoemd. Bij deze trend moet je vooral denken aan sweaters, sportbroeken en huispakken. Je gaat het allemaal terug zien deze lente. Dit jaar komt de sport/street style in een chic jasje. De sport style wordt gecombineerd met blazers en pantalons. Denk hier aan een combinatie van een pantalon met stoere sneakers of een trainingspak van Black bananas kids bijvoorbeeld gecombineerd met een blazer. Een ideale trend voor je kind. Zo kan je kind in comfortabele kleren die hem/ haar de vrijheid bieden om lekker op avontuur te gaan, terwijl je kind er trendy uitziet.

Vrolijke kleuren en ruches

Na al het binnen zitten is het tijd om weer lekker veel naar buiten te gaan. Nu is het weer tijd om op te vallen en om gezien te worden. Dit zie je ook terug in de kinderkleding trends. Deze lente ga je veel uitgesproken kleuren tegen komen. Van geel tot fuchsiaroze. Je vindt het er allemaal. De kleuren worden deze lente eindeloos met elkaar gecombineerd. Niks is te gek. De felle en vrolijke kleuren komen dit jaar ook in combinatie met ruches. Wat een vrolijk en speels effect geeft. Ideaal voor de lente!

Printjes

Hierboven hebben we het al genoemd, maar dit voorjaar is het tijd om je uitbundig te kleden. Naast de vrolijke kleuren kunnen de prints niet achterblijven. Dit ga je ook volop weer zien. Het rode met witte strepen shirt komt dit voorjaar helemaal terug. Ook komen de print met rode en witte blokjes helemaal terug.

Bron: www.kixx-online.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *